Welkom in onze Holebibibliotheek


Draakplaats 2 - 2018 Antwerpen


www.holebibib.be


open op zondagnamiddag van 14u tot 17u

De catalogus kan je via deze link doorzoeken.


zaterdag 13 november 2010

Nieuwsbrief

LL,


Met plezier kan ik u het verschijnen van de 'najaarsnieuwsbrief' aankondigen.     

-Deze nieuwsbrief bevat items over de betekenis  van het Fonds Suzan Daniels  (probeer  eens de link van het Fonds op deze blog- rechterzijde)
-De aankondiging van de 4e Roze Pen in 2011.
-De melding dat er een vernieuwde database in de steigers staat (dank aan joris en thierry)  die  niet alleen voor het bib team een beter werkinstrument zal zijn maar ook U lezer een betere kijk zal geven op ons aanbod. 

-Tot slot  een oproep aan u lezer.................................................................................................
en ik citeer "Laat ons weten welk holebi boek je in 2010 het aangenaamst heeft getroffen en waarom.  Welk boek zou je aanraden aan je beste  vriend-vriendin.  De interessantste inzendingen zullen worden gepubliceerd in de volgende nieuwsbrief. 

Stuur je verhaal op naar : exlibris56@gmail.com

Wens je de nieuwsbrief te ontvangen : schrijf je in op de verzendlijst  : een mailtje naar exlibris56@gmail.com

Ik wil hier nog een oproep doen om je verhaal over je beste holebi boek ervaring mede te delen.... dat mag ook als  "reactie" op dit artikel.  Ondergetekende stuurt het dan door


uw boekenbeheerder,
bert 

donderdag 4 november 2010

Personeelsadvertentie

De holebiBib is dringend  op zoek naar nieuwe  medewerkers voor de dinsdagavond dienst van 18u tot 20u. Elke maand  houd je  een aantal keer  de bib open en wordt je betrokken bij de werking van de grootste holebibibliotheek van Vlaanderen.  Heb je enkele uren vrij die je op een interessante wil invullen?  Het je 'voeling' met boeken?      DOEN !!!   Meld je aan op volgend  mailadres van de Werkgroep Vrijwilligers:vrijwilligers@hetrozehuis.be  of telefoneer tijdens de gewone kantooruren naar 03/288-00-84 van het secretariaat van Het Roze Huis Antwerpen. 
Na een kennismakingsgesprek zorgt het bib-team voor je verdere opleiding.